MIA Radio Flesh

 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/27 shkurt/2020 Shkup – Negativ është rezultati për prani të virusit korona te një paciente për të cilën ekzistonte dyshim,…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  12:00/ 27 shkurt/ 2020 Shkup – Atraktiviteti i BE-së është në narrativin e saj, por që i njëjti të jetë…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  09:00/ 27 shkurt/ 2020 Shkup – Ish kryetari i Komunës Qendër dhe biznesmeni Vladimir Todoroviq është dëshmitari i sotëm i…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  18:00/26 shkurt/2020/ Shkup – Konfirmohet rasti i parë i infektuar me koronavirus në vend. Bëhet fjalë për një paciente, e lindur…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/26 shkurt/2020 Shkup – Disa delegacione të Qeverisë të Republikës së Maqedonisë të Veriut sot vendosën lule në varrin dhe në…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  12:00/ 26 shkurt/ 2020 Shkup – Sot mbushen 16 vjet nga vdekja tragjike e paqe bërësit Boris Trajkovski, njëri prej…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  09:00/ 26 shkurt/ 2020 Shkup – Rezultatet e testimit të koronavirusit tek udhëtarja e Milanos janë negative. Ministria e Shëndetësisë…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  18:00/25 shkurt/2020/ Shkup – Qeveria sot në seancë solli vendim për t’i obliguar të gjitha shkollat fillore dhe të mesme…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/25/2020/ Shkup – Shteti po përparon, u vlerësua në takimin e sotëm të kryetarit të Qeverisë Oliver Spasovski me këshilltarin…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  12:00/ 25 shkurt/ 2020 Shkup – Udhëtari që është kthyer nga Dubai dhe i cili ka simptoma të ngjashme të…

  Повеќе
Back to top button
Close
Close