MIA Radio Flesh

 • Photo of MIA FLESH

  MIA FLESH

  15:00/9 gusht 2020 Tetovë – Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL) ka njoftuar opinionin me të gjerë se sot ka ndërruar jetë…

  Повеќе
 • Photo of MIA FLESH

  MIA FLESH

  15:00/8 gusht/2020 Shkup – Në nivelin e BE-së, ka mesatarisht pesë shtretër spitalore për 1.000 banorë. Më shumë kanë Gjermania dhe…

  Повеќе
 • Photo of MIA FLESH

  MIA FLESH

  18:00/7 gusht 2020 Shkup – Më shumë se dy e treta e prindërve/tutorëve ose 68,7 e tyre pranojnë, gjegjësisht do të…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/ 7 gusht/ 2020 Shkup – Shirat intensivë që e kanë prekur kohët e fundit vendin tonë e kanë rritur nivelin…

  Повеќе
 • Photo of MIA FLESH

  MIA FLESH

  12:00/ 7 qershor/ 2020/  Shkup – Nga fillimi i hapjes së shpalljes publike për subvencione për inverterë janë parashtruar 2.249 aplikime,…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  9:00/7 gusht/2020/ Shkup – Skenari i mundshëm më i keq me virusin Kovid-19 në vjeshtë  do të thoshte koncentrim më…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  18:00/ 6 gusht/ 2020 Shkup – Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev sot në profilin e tij në Fejsbuk  ka shënuar…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/ 6 gusht/ 2020 Shkup– Diplomacia digjitale në rajon në praktikë më së miri e përdorin institucionet e Maqedonisë së…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  12:00/6 gusht/2020/ Shkup – Mbajtja e detyrueshme e pajisjes mbrojtëse për mbulimin e hundës dhe gojës në të gjitha hapësirat…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  9:00/6 gusht/2020/ Shkup – Bisedimet për formimin e qeverisë së re mes partive po rrjedhin, por tani për tani ende askush…

  Повеќе
Back to top button
Close
Close