MIA Flesh

 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/ 19 janar/ 2020 Shkup – Besimtarët ortodoksë sot e festojnë festën Uji i Bekuar, e cila festohet që prej…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/ 18 janar/ 2020 Shkup – LSDM dhe BDI i porositën  VMRO-DPMNE-së propozim-ligj të ri për Prokurorinë publike, që partia…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/17 janar/2020 Shkup – Përshtypja ime nga ky pozicion është se qeveria teknike filloi të funksionojë në mënyrë shumë të keqe.…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  12:00/ 17 janar/ 2020 Shkup – Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski mbrëmë mbajti fjalim në pritjen…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  09:00/ 17 janar/ 2020 Berlin – Kancelarja gjermane Angela Merkel në takimin e djeshëm në Berlin me kryeministrin kroat Andrej…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  18:00/16 janar/2020/ Shkup – Etablim edhe më i mirë i Parlamentit si përfaqësues i vërtetë i qytetarëve dhe si bartës i…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/16 janar/2020/ Shkup – Rripi i sigurimit  nuk ndikon në atë nëse do të ndodhë aksident i caktuar apo jo,…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  12:00/ 16 janar/ 2020 Shkup – Në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të nënshkruhet Marrëveshja për…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  09:00/ 16 janar/ 2020 Shkup– Në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të nënshkruhet Marrëveshje për ndërtim…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  09:00/ 15 janar/ 2020 Shkup – Instituti për gjuhë maqedonase “Kërste Misirkov” sot do të organizojë debat publik për Propozimin…

  Повеќе
Back to top button
Close
Close