Pako

 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  09:00/ 29 janar/ 2020 Shkup – Debati publik për Ligjin për Prokurorinë Publike vazhdon sot në Kuvend në organizim të…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  18:00/ 28 janar/ 2020 Shkup – Është i padyshimtë roli kyç i parlamenteve dhe përforcimi i dimensionit parlamentar të procesit…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/ 28 janar/ 2020 Strasburg – Është e papranueshme në Evropën e sotme të të drejtave të njeriut, që dhjetëra…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  12:00/28 janar/2020 Shkup – Uji i pijshëm në Shkup është i sigurt dhe cilësia e tij përgjigjet me Rregulloren për kërkesa…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  09:00/ 28 janar/ 2020 Shkup -Kryetari i Gjykats Kushtetuese të Republikës së Maqedonisë, Sali Murati sot do të ketë takim me…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  18:00/27 janar/2020/ Shkup – Me akuza të ndërsjella kush sa ka bërë apo nuk ka bërë, kush punon sinqerisht, e…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  12:00/ 27 janar/ 2020 Shkup – Të dyshuarit në lëndën “Perandoria”, pothuajse gjithmonë kanë arritur të mësojnë çka PSP-ja ndërmerr…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  09:00/ 27 janar/ 2020  Shkup – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot duhet t’i mbajë vazhdimet e seancës…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  15:00/ 26 janar/ 2020 Shkup – Ligji për Prokurorinë Publike do të dorëzohet në Kuvend shumë shpejtë, deklaroi në konferencën për…

  Повеќе
 • Photo of MIA Flesh

  MIA Flesh

  18:00/ 24 janar/ 2020 Shkup – Personat të cilët i kanë mbushur 65 vjet, ndërsa  nuk kanë 15 vjet stazh …

  Повеќе
Back to top button
Close
Close