Пакети

 • МИА Општински пул

  7 октомври 2020 Куманово – НУЦК „Трајко Прокопиев“ доби признание на Фестивалот „Гола Месечина“ од општина Аеродром за општествена одговорност и успешно…

  Повеќе
 • МИА Радиофлеш

  7 октомври 2020 – Пакомак појаснува кои се најдобри начини и системи на рециклирање на отпадните материјали. Според компанијата, создавањето…

  Повеќе
 • МИА Флеш

  7 октомври 2020 Скопје – Здружението за еманципација, солидарност и еднаквост на жените – ЕСЕ денеска ќе организира виртуелна конференција за…

  Повеќе
 • МИА Бриф 5+5

  7 октомври 2020 Охрабрувачки извештај за реформскиот напредок, потребни напори за решавање на спорот со Софија Виртуелна конференција за смртноста…

  Повеќе
 • МИА Бизнис 5+5

  7 октомври 2020 Компаниите основани и управувани од жени ќе ги добијат решенијата за субвенции ФИТР ќе ги презентира резултатите…

  Повеќе
 • МИА Радиофлеш

  7 октомври 2020 – Здружението за еманципација, солидарност и еднаквост на жените – ЕСЕ денеска ќе организира виртуелна конференција за медиуми…

  Повеќе
 • МИА Флеш

  6 октомври 2020 Мадрид, 6 октомври 2020 (МИА) – За прв пат од 1980 година, управата на Реал Мадрид не…

  Повеќе
 • МИА Радиофлеш

  6 октомври 2020 – Претседателот Стево Пендаровски денеска оствари виртуелна средба со делегација на Асоцијацијата на поранешни членови на Европскиот…

  Повеќе
 • МИА Флеш

  6 октомври 2020 Скопје – Од почетокот на учебната година, бројот на учениците коишто следат онлајн настава е зголемен за…

  Повеќе
 • МИА Бриф 5+5

  6 октомври 2020 Одложено рочиштето за ,,Ласкарци”, случајот во доказна постапка Сведоци даваат исказ за „Титаник“ Прв пат денеска Европската…

  Повеќе
Back to top button
Close
Close