МИА Бизнис 5+5

 • МИА Бизнис 5 +5

  28 септември 2020/14:30 Цената на бензините останува иста Шаќири: Продолжуваме со дигитализацијата и клучните реформи на јавната администрација Димитриеска Кочоска:…

  Повеќе
 • МИА Бизнис 5+5

  28 септември 2020  Осумте банки заинтересирани за соработка со Пошта до крајот на месецот треба да достават понуди Четврти сет…

  Повеќе
 • МИА Бизнис 5+5

  25 септември 2020  Во јули 92,4 отсто од потрошената струја од домашни извори Заев: Вршиме прва реконструкција на патот Бутел-Љуботен…

  Повеќе
 • МИА Бизнис 5+5

  25 септември 2020 Германија донира респираторни машини за македонските клиники   Словенечкиот претседател Пахор во официјална посета на С.Македонија  …

  Повеќе
 • МИА БИЗНИС 5+5

  14:30/24 септември 2020 Деспотовски на ЕУ конференција за иновации: Очекуваме ЕУ финансиски да го поддржи Регионалниот инвестициски фонд Медот и…

  Повеќе
 • МИА Бизнис 5+5

  24 септември 2020 Завршна онлајн конференција за проектот „БалканМед ИННОВА“ Гоце Делчев е македонски револуционер, но и Бугарите го чествуваат,…

  Повеќе
 • МИА БИЗНИС 5+5

  14:30/23 септември 2020 – „ВИК“ доби државна помош за втор инвестициски циклус во ТИРЗ Прилеп – Кузевска: 309 илјади граѓани…

  Повеќе
 • МИА Бизнис 5+5

  23 септември 2020 Бочварски и Китанов на увид во обновата на автопатската делница Катланово-Петровец Прва регионална конференција за опстанок на…

  Повеќе
 • МИА Бизнис 5+5

  22 септември 2020/14:30 МФ: Ќе има повеќе даночни поволности и финансиска поддршка за бизнис-секторот   Ќе се олеснуваат условите за…

  Повеќе
 • МИА Бизнис 5+5 ПО 14:00

  21 септември 2020  Правна рамка за пренамена на 49,7 милиони евра планирани за карго аеродром во Штип Бектеши: Четвртиот сет…

  Повеќе
Back to top button
Close
Close