Заев: Северна Македонија се препознава како атрактивна дестинација за инвестиции, има интерес од реномирани компании

   Заев на Форумот на Фајненшал тајмс: Инвестициските можности на Република Северна Македонија се отворени и постојано се зголемуваат

   Нецелосната транспарентност на државните институции, пречка во борбата против корупцијата

   Бизнис-платформа за полесно справување со европските регулативи и прописи

   Видео

   Back to top button
   Close