Лукаревска: Од институција за репресија и пресметки, УЈП денес е партнер со фирмите и носител на концептот Парите кај граѓаните

  Мицкоски за МИА: Не сме разгледувале имиња за јавен обвинител, лидерска по приближување на ставовите

  Дончев: Немаше никаков обид да се блокира влезот на Диаверум во Диамед

  Мицкоски: Власта не сака договор за ЈО, нова лидерска можна ако има приближување на ставовите

  Видео

  Back to top button
  Close