ССК бара поддршка за приватниот сектор со системско решение

  Мицкоски: Идната коалиција ќе биде на база програма со програма, тој принцип не го менуваме

  Чолош: Со валкана изборна кампања, губитници ќе бидат и граѓаните и државата

  Спасовски: Со закон се утврдува важноста на пасошите, Владата не може да менува законски текст

  Видео

  Back to top button
  Close
  Close