Поддршка од 200 милиони евра за земјоделците, субвенции, прилагодување со агрополитиката на ЕУ, вети Хоџа

  Хоџа: Помагаме да се откупи што поголемо количество грозје за да го избегнеме најлошото

  Спасовски: Кривична пријава и суспензија за полицаецот од Битола кој нападна Ром, суспендиран уште еден полицаец

   Меѓу 1 и 20 октомври ќе завршиме со одлуките за поставување раководни лица во институциите, вели Заев

  Видео

  Back to top button
  Close
  Close