• петок, 03 февруари 2023
Во полициска контрола констатирани 42 санкции за автобуси што вршат превоз на ученици

Во полициска контрола констатирани 42 санкции за автобуси што вршат превоз на ученици

Скопје, 3 февруари 2023 (МИА) - МВР информира дека денеска, во периодот од 12.00 до 16.00 часот, на...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 3 февруари 2023 (МИА) - На 03.02.2023 во 11.30 часот, полициски службеници од СВР Куманово г...

Во сообраќајна контрола казнети 43 возачи, кај 42 возила констатирани неправилности

Во сообраќајна контрола казнети 43 возачи, кај 42 возила констатирани неправилности

Скопје, 3 февруари 2023 (МИА) - Вкупно 43 возачи се казнети во текот на вчерашниот ден во акциска...

МВР: 249 санкции за брзо возење

МВР: 249 санкции за брзо возење

Скопје, 3 февруари 2023 (МИА) - На територијата на Република Северна Македонија...

Четириесет и една санкција за автобуси што вршат превоз на ученици

Четириесет и една санкција за автобуси што вршат превоз на ученици

Скопје, 3 февруари 2023 (МИА) - Акциска контрола на возила што вршат јавен превоз...

Во прекин сообраќајот на патот Велес - Градско

Во прекин сообраќајот на патот Велес - Градско

Скопје, 3 февруари 2023 (МИА) -  Поради сообраќајни незгоди утрово за сообраќај затворен е реги...

Image

Остани поврзан