0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderShoqëri

Carovska: Referendumi është e drejtë demokratike, por nuk lejohet keqpërdorimi i arsimtarëve, nxënësve dhe prindërve

Referendumi është e drejtë demokratike, por po keqpërdoren arsimtarë, nxënës dhe prindër, deklaroi ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Mila Carovska, lidhur me iniciativën për shpalljen e referendumit për Propozim-ligjin për librat digjitalë dhe materiale arsimore në arsimin fillor dhe të mesëm, të inicuar nga Iniciativa qytetare “Libra dhe arsim patjetër duhet të ketë”.

Back to top button
Close
Close