0_Maqedoni.PortalShoqëri

Carovska pret që koncepti i arsimit fillor të përcaktohet deri në shkurt

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska pret që koncepti i arsimit fillor të finalizohet më së voni deri në shkurt, i cili duhet të fillojë nga shtator në klasën e parë dhe të katërt.

Back to top button
Close
Close