0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDShoqëriVideo deklaratë

Carovska: Pjesa më e madhe e nxënësve të shkollave të mesme po përgatiten për maturën shtetërore, koncept i ri nga viti i ardhshëm

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska sot përsëriti se këtë vit mbetet koncepti ekzistues për maturën shtetërore dhe se nuk do të ketë ulje të numrit të lëndëve për maturë që u kërkuan nga disa nxënës të shkollave të mesme.

Back to top button
Close
Close