0_Maqedoni.PortalShoqëri

Carovska në takim me drejtorët e shkollave fillore për implementimin e programeve të reja mësimore

Drejtorët e shkollave fillore në takimin e sotëm onlajn e informuan ministren e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska se për vitin shkollor 2021/2022 fokusin e vënë në përgatitjet për realizimin e programeve mësimore për klasën e parë dhe për klasën e katërt, kumtoi MASH.

Back to top button
Close
Close