0_Maqedoni.PortalShoqëri

Carovska në Samitin digjital për Ballkanin Perëndimor: Mësimi në distancë është përgjigje e suksesshme me sfidat nga pandemia

Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Byroja për Zhvillimin e Arsimit vazhdojnë të investojnë në përmirësimin e kompetencave dhe aftësive digjitale që të mund çdo vajzë dhe djalë të fitojë mundësi të barabarta për arsim cilësor, tha Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska në fjalimin e saj në samitin e tretë Digjital për Ballkanin Perëndimor në Tiranë, i cili për shkak të pandemisë mbahet onlajn.

Back to top button
Close
Close