0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomiKorrespondentë MKD

Carovska në Ohër në promovimin e fushatës “Mëso me mençuri, puno me profesionalizëm” për arsim të mesëm profesional

Të rinjtë nga Ohri dhe komunat përreth mund të bëjnë zgjedhje të mirë të arsimit të mesëm. Nga gjithsej katër shkolla të mesme në qytet, tre ofrojnë edukim profesional, gjegjësisht paralele për profile në shumë profesione të ndryshme që kërkohen në tregun e punës, sigurojnë punësim të shpejtë dhe të ardhura të mira, dhe kështu mirëmbajnë dhe zhvillojnë ekonominë lokale dhe veprimtarinë ekonomike në këtë pjesë të vendit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close