0_Македонија.ПорталПолитика

Царовска на работен состанок со граѓанските организации за нивна вклученост во реформите за инклузивно и современо образование

Граѓанските организации се и ќе продолжат да бидат наш важен партнер во сите значајни процеси во општеството, меѓу кои е и образованието. Убедена сум дека поголемиот дел од вас работат, или се вклучени во различни процеси и креирање политики за подобрување и унапредување на образованието и очекувам дека ќе најдеме простор за заедничка соработка.

Back to top button
Close
Close