0_Maqedoni.PortalShoqëri

Carovska: Mësimi nga shtatori varësisht nga gjendja epidemiologjike

Këtë vit, modeli i përzgjedhur hibrid i mësimit ka dhënë rezultate të shkëlqyera, pa ndërprerje në arsim, duke mbrojtur shëndetin e nxënësve dhe mësimdhënësve, si dhe shëndetin kolektiv. Kjo ka treguar se sistemi arsimor mund të përballet me goditje të tilla. Këtë sot nga Ohri e theksoi ministrja e Arsimit dhe Shkencës Mila Carovska, e cila ishte për vizitë në shkollat e mesme profesionale në qytet

Back to top button
Close
Close