0_Maqedoni.PortalShoqëri

Carovska: Me strategji për specializim të mençur sigurojmë rritje të qëndrueshme

Shteti ynë në vitin 2018 e filloi procesin e zhvillimit të Strategjisë për specializim të mençur, si model gjithëpërfshirës për rritje ekonomike të qëndrueshme. Kjo strategji duhet të lidhet dhe të japë vlerë të shtuar për politikën industriale, si edhe strategjitë për konkurrencë, inovacione, hulumtime dhe zhvillim, tha sot ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska.

Back to top button
Close
Close