Фотосервис

Царовска и Каевски на средба со студенти

Вицепремиерката Мила Царовска и директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски на работна средба со студенти во кругот на библиотеката „Браќа Миладиновци“

Back to top button
Close
Close