Фотосервис

Царовска и Деспотовски во посета на компанијата Фејдом

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, Мила Царовска и директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски во посета на компанијата Фејдом

Back to top button
Close
Close