0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëriVideo deklaratë

Carovska: Gjithsej 554 shkolla morën leje për mësim me prani fizike

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska informon se rreth 800 skolla kanë dorëzuar kërkesa për zhvillim të mësimit me prani fizike, prej të cilave leje janë dhënë për 554 shkolla.

Back to top button
Close
Close