0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDShoqëri

Carovska: Edukimi seksual në klasën e dytë është një lajm i rremë, të ndiqen informacionet zyrtare

Debati i cili në rrjetet sociale zhvillohet për vendosjen e edukimit seksual në klasën e dytë është një lajm i rremë, për të gjitha reformat dhe për konceptin e ri të arsimit ekziston kanal i hapur, tha ministrja e Arsimit dhe Shkencës Mila Carovska, duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve nëse do të vendoset kjo lëndë në klasën e dytë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close