0_Maqedoni.PortalShoqëri

Carovska: Duhet ta përmirësojmë arsimin që fëmijët të mos jenë funksionalisht analfabetë

Sistem i përsosur nuk ekziston askund në botë, as në shtetin tonë. As sot arsimi nuk është i përkryer dhe nuk do të jetë në një kohë të afërt, por hapi i parë i përmirësimit duhet ta bëjmë sepse të gjitha hulumtimet tregojnë se fëmijët tanë mbesin funksionalisht analfabetë. Janë identifikuar të gjitha problemet dhe shkohet hap pas hapi, theksoi ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska në emisionin "10 minuta" në TV21.

Back to top button
Close
Close