BiznesBiznes.PortalEkonomi

Carovska dhe Temelkovski do ta vizitojnë kompaninë “Tekno goma”

Zëvendëskryeministrja për Çështje Ekonomike, Milla Carovska do ta vizitojë sot kompaninë "Tekno goma", e vendosur në zonën industriale - Pintia.

Shkup, 10 korrik 2020 (MIA) – Zëvendëskryeministrja për Çështje Ekonomike, Milla Carovska do ta vizitojë sot kompaninë “Tekno goma”, e vendosur në zonën industriale – Pintia.

Carovska do të shoqërohet nga kryetari i Komunës së Kisella Vodës, Filip Temelkovski.

Deri më tani, Zëvendëskryeministrja i ka vizituar disa ndërmarrje të Shkupit që investojnë në zhvillimin teknologjik dhe inovacionin, të cilat me sukses ballafaqohen me koronavirusin dhe të cilat deri më tani nuk kanë larguar nga puna punonjës pavarësisht seriozitetit të situatës. ls/shk/

Back to top button
Close
Close