0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomiPolitikë

Carovska dhe Shkrelji do ta vizitojnë „O2 MR Coffee Bar“

Zëvendëskryeministrja për Çështje Ekonomike, Milla Carovska, bashkë me zëvendësministren plotësuese të Punës dhe Politikës Sociale, Sanella Shkrijeli  sot do të realizojnë për vizitë pune në “O2 MR Cafe Bar”.

Shkup, 9 korrik 2020 (MIA) –  Zëvendëskryeministrja për Çështje Ekonomike, Milla Carovska, bashkë me zëvendësministren plotësuese të Punës dhe Politikës Sociale, Sanella Shkrijeli  sot do të realizojnë për vizitë pune në “O2 MR Cafe Bar”.

Bëhet fjalë për bar të parë ku shërbehet në gjuhën interpretuese, i hapur me mbështetjen e Planit Operativ për programe aktive dhe masa për punësim dhe shërbime të tregut të punës. ar/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close