Fotoservis

Carovska dhe Kaevski në takime me studentë

Zëvendëskryeministrja Milla Carovska dhe drejtori i Agjencisë për Rini dhe Sport, Darko Kaevski në takim pune me studentë në qarkun e bibliotekës "Vëllezërit Milladinovci"

Back to top button
Close
Close