BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Cakaj i kërkon Serbisë t’i paguaj dëmshpërblim ushtarak Kosovës

Ushtruesi i detyrës Ministër i Punëve të Jashtme dhe Evropiane i Shqipërisë, Gent Cakaj, deklaroi sot se Serbia duhet të iniciojë çështjen e dëmshpërblimit ushtarak për Kosovën dhe se procesi i normalizimit të marrëdhënieve midis dy vendeve duhet të përfundojë me njohjen e pavarësisë së Kosovës.

Back to top button
Close
Close