0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Bytyqi: Secilës kompani vendore dhe të huaj do t’i jepet mundësia sipas ligjeve, ato t’i shfrytëzojnë

- Shteti është këtu që të krijojë mundësi, të krijojë kushte, të krijojë rrethinë të parashikuar. Secilës kompani vendore ose të huaj do t'i jepet mundësia që sipas ligjeve t'i shfrytëzojnë ato mundësi. Kjo nënkupton se do të marrin marrëveshje aktive në të cilën duhet ta bëjnë investimin, por gjithsesi sipas ligjeve do të kenë afat. Nëse në atë afat kohor nuk e bëjnë investimin për shkaqe të ndryshme, t'iu ndërpritet marrëveshja. Nëse gabimi është te shteti ne do ta përmirësojmë, do të kërkojmë falje dhe do t'ua vazhdojmë afatin. Nëse kjo nuk është bërë për shkak të investitorit, gjithsesi do ta ndërprejmë marrëveshjen sepse vlerësojmë se të tjerëve duhet t'u japim mundësi.

Back to top button
Close
Close