0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Bytyqi: Qytetarët duhet të jenë të relaksuar, çdo denar që detyrohemi, shkon për nevojat e tyre

Për sa kohë që profesionistët nga Komisioni për sëmundje infektive thonë se nuk ka ardhur koha për masa më kufizuese, do të qëndroj në të njëjtin qëndrim, se duhet ta respektojmë atë. Ne e ndjekim atë dhe çdo koment është i rëndësishëm për ne, për çdo qytetar, por duhet të kujdesemi për të gjithë në mënyrë të barabartë, edhe për qytetarët dhe ekonominë dhe punonjësit e shëndetësisë. Në këtë moment, ne nuk duhet të shohim nëse do ta kënaqim një, ndërsa do ta dëmtojmë tjetrin, por duam që dëmi të jetë më pak kudo, në çdo segment, tha zëvendëskryeministri për Çështjet Ekonomike, Fatmir Bytyqi.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close