0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.Portal

Bytyqi: Përmes dialogut dhe bashkëpunimit të ndërsjellë të përpilojmë politika me të cilat do ta bëjmë rajonin konkurrues

Zëvendëskryeministri i Qeverisë, përgjegjës për çështje ekonomike, koordinim me resorët ekonomikë dhe investimet, Fatmir Bytyqi me ftesë të bashkë kryesuesve të Forumit të investimeve të odave (KIF) për Ballkanin Perëndimor, Marko Çadezh dhe Branko Azeski, sot mori pjesë në mbledhjen e Bordit drejtues të KIF-it e cila u zhvillua në hapësirat e Odës ekonomike të Serbisë në Beograd.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close