0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiMakedonija.Slajder

Bytyqi: Nëse konstatohen parregullsi në rritjen e çmimeve të produkteve të caktuara, do të ndërmerren masa

Mekanizmi i vetëm i shtetit për të kontrolluar çmimet e produkteve në këtë moment është inspektimi që mund të përcaktojë nëse ka parregullsi dhe rritjen e tyre artificiale, tha zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike Fatmir Bytyqi i cili paralajmëroi që së shpejti do të kumtohen të dhënat nga kontrollet dhe ku do të gjenden parregullsi, do të merren masa.

Back to top button
Close
Close