BiznesBiznes.PortalEkonomi

Bytyqi: Kujdesemi dhe i mbështesim kompanitë, janë kyçe për zhvillimin ekonomik

Këto tre kompani, por edhe disa të tjera të cilat nuk i vizituam, janë me të vërtetë të rëndësishme për Ohrin dhe rajonin. Krijojnë vende pune me paga solide, mundësi që të rinjtë të mbeten në atdhe dhe këtu ta planifikojnë të ardhmen e tyre por kanë edhe impakt të madh në lëvizjen e ekonomisë lokale, duke përdorur produkte dhe shërbime prej kompanive të tjera lokale, theksoi zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi pas vizitës së kompanive ASP-PAK, shkritorja LTH dhe Kostall në Ohër me të cilat Qeveria ka nënshkruar marrëveshje për ndihmë shtetërore.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close