0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritBiznesBiznes.PortalEkonomi

Bytyqi: Fokusin do ta vendosim në ekonomi, ajo sjellë të mira të çdo qytetar

Qeveria në mandatin e ardhshëm katërvjeçar do t'i përkushtohet në pjesën më të madhe ekonomisë sepse ajo sjellë jetë më të mirë dhe standard për çdo qytetar, thotë zëvendëskryeministri për ekonomi, Fatmir Bytyqi. Çelësi etnik për punësim në sektorin privat, shton, nuk i përgjigjet ekonomisë moderne, zhvillimore dhe konkurruese, por për atë më të rëndësishme janë konkurrenca dhe profesionalizmi.

Back to top button
Close
Close