BiznesBiznes.PortalEkonomi

Bytyqi dhe Hoxha për vizitë në NP “Hidrosistem Zletovicë”

Zëvendës kryetari i Qeverisë, i obliguar për çështje ekonomike, koordinim të resoreve ekonomike dhe investime, Fatmir Bytyqi dhe ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha, sot do ta vizitojnë ndërmarrjen publike për kryerjen e shërbimeve ujësjellëse “Hidrosistem Zletovica” dhe do të vizitojnë lokacionin “Ndërhyrja 3” – ndërtim për furnizmin me ujë të Shtipit, Sveti Nikoles, Llozovës dhe Karbincit, informojnë nga Qeveria.

Back to top button
Close
Close