0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderLink i drejtpërdrejtëShoqëriVideo deklaratë

Buxheti për arsimin i kahëzuar drejt reformave, dyfish më shumë se vitin e kaluar për investimet kapitale

Buxheti i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës i propozuar  për vitin 2021 është 23 miliard e 100 milion denarë dhe është 1,1 miliard denarë më shumë  nga buxheti i vitit të kaluar. Pjesa më e madhe gjegjësisht mbi 90 për qind  direkt janë destinuar  për qytetarët gjegjësisht për përmirësimin e kushteve për mësim dhe  sistem më të mirë arsimor. Rreth 1 miliard  denarë janë planifikuar për investimet kapitale me të cilat  proces më cilësor arsimor do të kenë rreth 100.000 nxënës dhe studentë dhe kuadri mësimor.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close