0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Buxheti i institucioneve është zvogëluar, por i mjaftueshëm për reforma të mëtutjeshme, secili që e bën punën nuk ka për çka të brengoset, porositi Zaev

Politika qeveritare është e qartë - administrata do të zvogëlohet  dhe do të bëhet gjithnjë e më shumë në shërbim të qytetarëve. Në strukturën e saj ende ndjehen pasojat e  partizimit masiv të institucioneve që janë bërë 11 vite   deri në vitin 2017 edhe nga zbatimi i operacionit "shtet  i robëruar".

Back to top button
Close
Close