0_Maqedoni.PortalShoqëri

Bursa studimi në Japoni

Ministria e Arsimit, Kulturës, Sportit, Shkencës dhe Teknologjisë e Japonisë (MEHT) ju bën thirrje kandidatëve potencialë nga Republika e Maqedonisë së Veriut të paraqiten në Programin studimor hulumtues dhe Programin studimor për diplomim.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close