0_Магазин.ПорталДом

Бункер од Втората светска војна во Англија се пренаменува во викендица

Бункерот е изграден во Втората светска војна и во мигов изгледа како бетонска тврдина без прозорци. Некогаш бил дел од радарска станица „РАФ“ која откривала нацистички авиони.

Back to top button
Close
Close