BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Bullgaria i ktheu “korridoret e gjelbra” për vaksinim masiv

Kryetari i Shtabit për vaksinim në Bullgari, Krasimir Gigov, ka udhëzuar të gjitha autoritetet shëndetësore rajonale në vend ku nuk ka aplikantë nga grupet prioritare sipas planit të vaksinimit, të hapen sërish të a.q. "Korridore të gjelbra" dhe vaksinat të orientohen ndaj njerëzve të cilët duan imunizim , njoftoi Televizioni kombëtar bullgar.

Back to top button
Close
Close