БалканБалкан.Портал

Бугарскиот Парламент расправа за датумот на претседателските избори и дали да бидат „2 во 1“ со парламентарните

Политичките сили во бугарскиот Парламент дискутираа во однос на датумот кога ќе се одржат претседателските избори и дали да бидат „2 во 1“ со парламентарните.

Back to top button
Close
Close