0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталМакедонија.СлајдерПолитика

Буџетот на институциите намален, но доволен за натамошни реформи, секој кој си ја работи работата нема за што да се грижи, порача Заев

Владината политика е јасна - администрацијата ќе се намалува и ќе станува се поуслужна кон граѓаните. Во нејзината структура сѐ уште се чувствуваат последиците од масовната партизација на институциите што се правеше 11 години до 2017 година и од спроведување на операцијата „заробена држава“.

Back to top button
Close
Close