Фотосервис

Бујар Османи – Билјана Ивановска

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бујар Османи на средба со делегацијата на Државната комисија за спречување на корупцијата предводена од претседателката Билјана Ивановска

Back to top button
Close
Close