0_Магазин.ПорталСцена

Брус Вилис повторно во улогата на Џон Меклејн, но во реклама (видео)

Се работи за „Die Hard“ акумулаторите, коишто „умираат машки, ама не се предаваат лесно“. Секако, и оваа приказна има многу акциони елементи во себе.

Back to top button
Close
Close