0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Brok: Zgjerimi i BE-së nuk anulohet sepse është në interes të përbashkët

Zgjerimi i BE-së nuk është anuluar sepse është në interes të përbashkët të të gjitha palëve. Vendet e Ballkanit Perëndimor mund të fitojnë stabilitet, progres ekonomik dhe shoqëror vetëm si pjesë e BE-së. Por nga ana tjetër, nëse shikoni historinë e kontinentit tonë, situata gjeopolitike është gjithashtu me interes të madh për BE-në për të arritur marrëveshje që një vend të bëhet pjesë e BE-së, deklaroi ish-eurodeputeti Elmar Brok në intervistë për TV Kanal 5.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close