БизнисБизнис.ПорталЕвропаЕвропа.Портал

Британските компании со најголем број вработувања од 90-тите години

Британските работодавачи во мај во постојан работен однос примија најмногу вработени, откако тие податоци започнаа да се собираат кон крајот на 90-тите, што е уште еден показател дека економијата се опоравува од пандемијата на Ковида-19.

Back to top button
Close
Close