ЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

Британскиот министер за здравство не очекува нови затворања поради коронавирусот

Британскиот министер за здравство Саџид Џавид денеска рече дека не очекува нови затворања во борбата против Ковид-19 и ја отфрли можноста за користење сертификати за вакцинација како услов за учество на луѓето во масовни настани.

Back to top button
Close
Close