0_Магазин.ПорталЗанимливости

Британка се соочува со затвор поради Ковид-19

Британка, мајка на две деца во основно училиште, се соочува со затворска казна бидејќи одбила да ги испрати своите деца на училиште поради коронавирусот. Покрај тоа, властите ѝ се закануваат и со казна од 3.000 евра.

Back to top button
Close
Close