0_Магазин.ПорталСемејство

Британка посвоила 14 деца од Африка

Таа помислила да ги посвои децата кога видела како персоналот во домот се однесува со нив. Луѓето ги земале парите што децата ги добивале од донации, ги хранеле еднаш дневно, физички и психички ги малтретирале...

Back to top button
Close
Close